Danmarks nye pokerdronning kåret

Pernille Ravn vandt lørdag aften titlen som Danmarks nye pokerdronning. Den 27-årige vestjyde kom helt til tops i Betssons pokerarrangement lørdag aften på Vega i København.

16 piger i alderen 20-36 år var af Betsson udvalgt til at dyste om titlen og dermed retten til at repræsentere spilleselskabet ved EPT turneringerne i København og Deauville.
”Jeg er noget overrasket over, at det er mig der er gået videre. Jeg havde håbet på det, men ikke troet på det. Jeg synes pigerne spillede rigtig godt. Men nu er jeg spændt på at komme til at spille mod de helt store,” sagde Pernille Ravn til Ace umiddelbart efter triumfen.

”Gus Hansen er mit helt store pokeridol – det må jeg indrømme – så det kunne da være rigtig sjovt at komme til at spille mod ham,” siger Pernille

Spillet i halvandet år
Som så mange andre startede Pernille også sin pokerkarriere med at kigge kæresten over skulderen, når han spillede. Det er halvandet år siden nu. I dag bruger Pernille selv 10-12 timer om ugen på at spille poker online.
”Min kæreste er stadig nok den bedste af os to, men det har jeg planer om at lave om på,” griner Pernille.

Det skal dog være usagt om det var Pernilles abonnement på Ace, der har hjulpet hende på vej. Men i hvert fald et stort tillykke fra hele redaktionen.