Wendt melder klart skib i Deauville

Ace har talt med Martin Wendt, der i øjeblikket  er i fuld gang med endnu en runde af EPT.

Ace har lige haft en snak med Wendt i pausen og PT ligger han på 12.000 i chips. Vi holder et skarpt øje med ham..

Wendt tog til Deauville allerede mandag morgen, for at have nogle dage til at forberede sig til turneringen.

 - Det er altid et problem, at have for lidt tid inden en turnering. Personligt kan jeg godt li at have lidt tid inden, så tankerne kommer helt på plads. Det gør også at man kan slappe lidt af og "finde sig selv", lyder det fra Wendt.

Deauville er ellers ikke en by man får stress af. Den rolige strandby ligger ikke langt fra det sted, hvor de allierede gik i land under Anden Verdenskrig. Men på trods af det, er det i dag et smukt og faktisk temmelig fashionabelt feriested.

Kasinoet i Deauville er et af de flotteste i Europa, og man må sige at selve kortrummet også imponerer. Men nu er spilleren jo ikke kommet for at nyde arkitekturen, og dvæle ved gobelinerne i salen. De er her, af helt andre årsager… nemlig noget der ligner en kuffert, fyldt med en præmie på den rigtige side af 3 (tre) millioner kroner! Og Martin Wendt har da også set sig lun på den.

- Jeg har jo en sejr til gode i EPT´en. Sidste år gik det ok i det franske (Wendt sluttede på en flot 14 plads i Monaco – Red) så mon ikke jeg bare skal tro på det og se om den placering ikke kan gøres bedre – det regner jeg da med. Så længe jeg ikke er uheldig i de afgørrende øjeblikke, så er mit spil stærkt nok, til de bedste i feltet - siger Martin Wendt til Ace.

Martin Wendt underskrev for nylig en kæmpe kontrakt med det svenske site Expekt.