Dansker vandt 1,5 mio. kroner

Først Pedersen, så Grundtvig og nu Jensen.

Alle er de danskere og har hver især klaret sig fortrinligt i større amerikanske turneringer indenfor de sidste par måneder.

De første to, Rehne 'Carlos' Pedersen og Christian 'Frimærke' Grundtvig er blandt de mere kendte danske pokerspillere, men bag navnet Jensen gemmer sig det fulde navn Brian Jensen, en mere anonym dansker, som fredag sluttede som nummer to i Harrah's Atlantic City Circuit og vandt godt 240.000 dollars eller ca. 1,5 million kroner.

30-årige Brian Jensen fra Ålborg, der til daglig er børsmægler, lå efter førstedagen nummer 13, men kravlede i løbet af andendagen op på førstepladsen, som han holdt hen over tredjedagen og frem til finalebordet, hvor han kun blev slået af Abraham Korotki.

Danskeren havde vundet pladsen i 10.000 dollar buy in turneringen gennem en 100 dollar satellit-turnering på www.betholdem.com