Frygtløs 22-årig pokerbabe

Jeg er ikke bange for nogen,” siger Anne Schøndorff, der onsdag aften debuterer blandt de mange mandlige pokerhajer ved Casino Copenhagens 10.000 kr. buy-in turnering, hvor førstepræmien forventes at nå 350.000 kr.

Det er spilleselskabet Betsson, der har hyret den 22-årige Værløse-pige til at spille for sig, og det er ikke bare fordi, at det skandinaviske selskab bare vil have sig endnu en køn frontfigur.

”For at komme på Team Betsson, skal man være en dygtig pokerspiller, og det er Anne. Samtidig vil vi gerne være med til at vise, at poker er for alle, ikke kun mænd med høj cigarføring,” siger Rune Brandt, Betssons danske pressechef, der forklarer, at Anne blev nummer to i Betsson Pokerdronning konkurrence og siden har spillet rigtigt godt både live og på nettet.

”Jeg ved at mange fyre er bange for at tabe til en pige. Derfor er der mange, der vil være nervøse i aften, og det vil jeg udnytte til min fordel,” siger Anne Schøndorff, som godt kunne tænke sig at leve af at spille poker, men alligevel planlægger at på Copenhagen Business School efter sommerferien.