Carlos på vej mod ny triumf

Ved Five Diamonds i december sidste år besejrede han verdenseliten, og scorede førstepræmien på 13 millioner danske kroner. Nu er aalborgenseren Rehne 'Carlos' Pedersen ved at vise pokerverdenen, at det ikke var en tilfældighed.

Ved den store WPT finale på Bellagio i Las Vegas ligger Carlos efter tredjedagen på en foreløbig 17. plads med hele 523.000 chips, og det er nu han skal vise, at han ikke er en døgnflue.
 
"Alt kan ske, og jeg går selvfølgelig efter at gentage sejren fra Five Diamonds, men der er altså stadig lang vej endnu," siger danskeren.

Carlos skal blandt andet krydse klinger med en af verdens allerbedste, super-krukken Phil Hellmuth, men også den rutinerede ræv Freddy Deeb er med til bords, når det går løs igen.

"Ja, det er noget nær den værste seating, jeg har trukket. Deeb har over en million chips, og han ved godt, hvordan man spiller, og Hellmuth, han er jo i en kategori for sig selv, så det bliver selvfølgelig hårdt," siger Carlos til Acemag.

Strategien for i aften (de starter klokken 21:00 dansk tid) er at prøve at fange Hellmuth og Deeb i deres aggresive spil.
"De er begge super aggresive, så jeg bliver tvunget til at vælge mine slag med omhu, og så ellers re-raise en del preflop," siger Carlos.

Der er 71 spillere tilbage i feltet, og Carlos er således allerede sikret en gevinst på minimum 270.000 kroner. Ender han derimod øverst på podiet, så venter der en check på hele 22 millioner kroner.

Ace-redaktionen ønsker Carlos gode flops hele vejen til Final Table