Poker-gud hjalp Christian til sejr

Poker-gud hjalp Christian til sejr

Det er dagen der på, for Christian Grundtvigs flotte sejr i WPT-turneringen i Paris. En sejr der indbragte, den 35 årige dansker, ca. 5,3 millioner kr.

Allerede tidligt i turneringen fik Christian en fornemmelse af, at han kunne nå rigtigt langt.

"Midt på dag 2 fornemmer jeg at tingene flasker sig for mig. Selvom det flere gange så sort ud, så blev jeg ved med at komme tilbage. Det var som om, der var en poker-gud der holdt hånden over mig," fortæller pokerteam.dk´s champ.

På finale bordet var der ingen slinger i valsen for Christian."Jeg spillede en rigtig god finale. Jeg var aldrig rigtig presset og følte mig godt tilpas hele vejen. Da jeg til sidst kommer heads up med Jani, er jeg sikker på jeg har ham,".
 
Christian havde igennem hele finalen, opbakning fra sine holdkammerater på pokerteam. "De var helt fantastiske at have i ryggen. Flere gange var jeg nervøs for at Frede (Hostrup red.) skulle få hjertestop. Da jeg vandt den afgørende hånd, var det bare op af stolen, og over for at omfavne drengene," slutter en meget glad WPT-mester, fra Paris.

Danmark har efter i går, tre World Poker Tour vindere. Først var det Gus Hansen, så Rehne Pedersen og senest Christian Grundtvig.      

asd