Ace blogger fra alle store europæiske turneringer

I de kommende måneder bliver der masser af god poker at følge  fra sidelinien. På acemag.dk vil vores unge dynamiske blogger-team gøre alt for at bringe resultater, chipcounts og kommentarer fra de danske- og udenlandske hajer. Teamet lægger hårdt ud med DM-finalen i Hold’em på Casino Copenhagen og herefter hopper de med på EPT-karavanen rundt i Europa. Sæt allerede nu kryds i kalenderen:   
                                    9-10 september        DM-finale i No Limit Holdem
13-16 september      Barcelona Open (EPT
21-24 september      EPT London
7-10 oktober            EPT Baden Classic
26-29 oktober           EPT Dublin
8-11 november         Master Classics of Poker
17-20 januar            Scandinavian Open (EPT)
21-24 februar           French Open (EPT)
28 marts – 1 april     EPT Grand Final

Vi blogger som udgangspunkt først fra boblen springer og helt frem til checken underskrives. Det er nemlig vores erfaring, at resultatet bliver for ringe, hvis der er alt for mange spillere i aktion. Hvis forholdende tillader det vil vi selvfølgelig gøre undtagelser.

For at bloggen bliver så god som mulig har vi, på opfordring fra brugerne, oprettet en hotline, hvor I kan spørge om alt mellem himmel og jord. Så hvis du sidder hjemme i stuen og desperat savner en update på, om din ven stadig har 16.500 i chips, så send en mail til blog@acemag.dk. Blogger-teamet vil herefter finde svaret og skrive det i bloggen.