Jamie Gold sagsøges

Når folk kommer til penge ved f.eks. at vinde i Lotto eller på andre måder får en million gevinst, er det desværre ikke unormalt, at man pludselig oplever at en del mennesker mener, at have andel i ens gevinst eller, at man får en masse nye ”venner” der mener at have gjort sig fortjent til en del af pengene.

Dette oplever den nykårede verdensmester i poker, Jamie Gold, netop nu. Ifølge avisen Las Vegas Sun har en mand ved navn Bruce Crispin Leyser sagsøgt Jamie Gold for halvdelen af de $12 millioner, han fik for sin sejr i main event.

Bruce Crispin Leyser havde hyret Jamie Gold til, at spotte talenter for pokersiden Bodog.com under WSOP og havde derigennem betalt for Gold´s sæde. Aftalen skulle så ifølge Bruce være at en eventuel præmie skulle deles 50/50 mellem Jamie Gold og ham. Beviset for aftalen skulle være flere telefonbeskeder, senest morgenen før finalebordet.

En talsmand fra Harrah´s bekræfter, at Jamie Gold endnu ikke har fået udbetalt de $12 millioner og, at de vil blive tilbageholdt indtil de første høringer i sagen er afsluttet.

Jamie Gold har endnu ikke kommenteret historien, men vi følger udviklingen i sagen her på acemag.dk