Her er beviset mod Jamie Gold

Bruce Crispin Leyser der har lagt sag an mod verdensmesteren i poker, Jamie Gold, for halvdelen af de $12 millioner han fik for sin sejr i World Series Of Poker hævdede, at han bl.a. havde en telefonbesked fra Gold som bevis for, at de to havde en aftale om, at dele 50/50 af eventuelle gevinster ved main event.

Denne telefonbesked, indtalt lige inden final table, skulle i uddrag lyde sådan:

”Hej, det er Jamie. Tak for din besked. Jeg har sovet fint så alt er godt.
 
Jeg ville lige give dig besked vedrørende pengene. Du er godt sikret. Alt vil gå godt men ingen ting kommer til at ske i dag.

Jeg har de bedste skatteeksperter i New York og Los Angles til at arbejde for mig. Vi kommer til, at lave et firma i Nevada og det er igennem det firma du vil få dine penge. Jeg kan ikke betale dig personligt da jeg så vil blive knaldet.

Der kommer til, at gå nogle dage så du må lige have tålmodighed, men det kan jeg ikke forestille mig er et problem. Der er ingen problemer. Du får dine penge. Du kan gemme denne besked som bevis,".

Jamie beder i samme besked også Bruce C. Leyser om ro til at fokusere på finalen.

”Jeg beder dig om ikke at bringe det frem i dag. Jeg vil ikke stresse over det når jeg spiller finalen. Du er sikret og jeg vil behandle dig fair. Jeg prøver bare at gøre det bedst muligt for os begge.

Du har stolet på mig hele vejen, så nu må du også stole på mig i dag. Jeg lover dig at dine penge er sikre. Der er ikke nogen der løber med dem. Det er dine penge,".

Hverken Jamie Gold eller hans advokater har ønsket at udtale sig om sagen.

De første høringer i sagen mod Gold indledes i Clark County District Court den 1. September.