Betfair sætter Asien på pokerverdenskortet

Et af Europas hurtigst voksende pokerrum, Betfair Poker, lancerer nu Betfair Asian Poker Tour (BAPT). Det forventes, at der sendes omkring 400 spillere af sted til Singapore, når eventen skydes i gang den 12. november.

Det er ikke mange pokerrum, der er lykkes med at arrangere lignende events i Asien. En af årsagerne bag valget af Singapore har været et godt samarbejde med Singapore Tourism Board.

Betfair Poker afvikler stribevis af satelitter til BAPT, hvor der kan vindes pakkerejser til en værdi af $8,000 eller omregnet til danske kroner, ca. 50.000 kroner. Turneringen er en klassisk No Limit freeze-out turneirng, hvor buy-in er $5,000. Satelit-vinderne vil udover buy-in få betalt rejseudgifter, lommepenge og overnatning i det luksuriøse 5-stjernede hotel, Meritus Mandarin.

Det bliver utvivlsomt en kæmpe oplevelse både for Betfair Poker men i særdeleshed for de 400 spillere, som vi flyver til Singapore. Det er tæt på at være ultimative rammer, der spilles i, og alle kan være med. Der køres satelitter, hvor du kan deltage for bare 30 danske kroner, hvilket åbner op for at også mindre spillere vil være repræsenteret.

"Det er første gang at den del af verden oplever en poker-event af den kaliber. Pengepræmierne er de største nogensinde på de kanter, så det er klart, at der allerede nu er stor opmærksom rettet mod arrangementet", fortæller Jacob Weinreich, europæisk markedschef for Betfair.

Der kan læses mere om Betfair Asian Poker Tour (BAPT) her