WSOP-stjerne taler ud om anklager

For et par uger siden blev Richard Lee´s hjem i San Antonio ransaget af politiet, da han var under mistanke for at drive en ulovlig bookmakerforretning.

Nu taler sekseren fra dette års main event i World Series Of Poker ud om sagen og om WSOP.

På et pressemøde i hans hjemby fortæller han, at han er stolt over at bo i en by som San Antonio og roser ved samme lejlighed politiet for deres professionalisme i sagen mod ham.

Selve anklagen kommenterede han ikke meget men sagde dog,"Det er derfor vi bor i USA. Alle får deres dag i en retsal på et tidspunkt i livet," sagde Richard Lee. "Om jeg er illegal bookmaker? Det vil jeg ikke  karakterisere mig selv som," fortalte Lee om anklagerne.

Richard Lee fik godt $2,8 millioner for sin 6. plads i sommers. Det kunne efter hans udsagn været blevet til en del mere, hvis han havde taget i mod et af de mange tilbud han fik fra forskellinge pokersites.

"De kimede mig ned natten før final-table og tilbød mig sekscifret beløb (i dollars) for, at bære deres logo på finalebordet, men jeg afslog alle tilbud. De tilbød også mine døtre $20.000 for at sidde på tilskuerepladserne med sponsortrøjer på, men også det tilbud afviste jeg," fortæller Lee.

Richard Lee endte i øvrigt med, at spille finalen i en rød trøje med San Antonio påtrykt på maven - Byen der nu har ham under mistanke for ulovlig spillevirksomhed.