888 ind i fodbold

Om Christian Poulsen er aktiv ved pokerbordene skal vi lade stå hen i det uvisse, men han kan i hvert fald glæde sig over, at der er nogen der er det, for de er med til at betale hans løn.

Spiludbyderen 888 har nemlig rustet op på sponsorfronten inden for fodbold. Både engelske Middlesbrough, franske Toulouse og nu også spanske Sevilla er kommet på 888's lønningsliste. Og det har ikke været helt billigt for spiludbyderen med hovedsæde i Gibraltar.
 "Jeg kan selvfølgelig ikke røbe hvad sådan et sponsorat koster, men det er i hvert fald ikke billigt. Vi har valgt Sevilla fordi det er et godt hold. Det beviste de også, da de sidste år vandt UEFA Cuppen. Så for os har det indtil videre været en rigtig god investering," siger 888's marketing manager, Illana Rozenek til Ace.

Herhjemme er det endnu forbudt for en spiludbyder - der ikke er Danske Spil - at tegne sponsorater inden for sport, men de restriktioner er der ikke alle steder i Europa.
"Vi har haft lidt problemer i Frankrig, men ellers er vi egentlig ikke stødt på modstand, og det er min opfattelse, at klubberne er glade for samarbejdet," siger Illana Rozenek.