Lækker weekend hos Betfair

Betfair Poker afholder i denne weekend stribevis af turneringer, hvor spillerne kan kvalificere sig til selskabets højt belagte Betfair Asian Poker Tour (BAPT) - Den første pokerturnering på asiatisk jord.

Der er både buy-in turneringer men også flere free rolls med BAPT sæder på højkant. Som ekstra lir har to af weekendens turneringer deltagelse af Betfair’s egen Pokerchef, Ben Fried, og ham kan det godt betale sig at nakke. Slår du 'BAPT_Ben ud af turneringen får du en BAPT-pakke til en værdi af $8.000

Betfair’s Europæiske Markedschef Jacob Weinreich udtaler: ”Vi har stadig flere hundrede pladser, der skal besættes i Singapore. Denne weekend bliver en hel del af dem fordelt på ret favorable vilkår for spillerne. Den kommende tid vil vi køre en række turneringer kun for danskere, men der er allerede gode chancer for at komme med til denne skelsættende begivenhed her i weekenden”.

 

Satelit-vinderne vil udover buy-in få betalt rejseudgifter, lommepenge og overnatning i det luksuriøse fem-stjernede hotel, Meritus Mandarin.