Dazzys værste nat

Highrolleren 'Dazzy' fra Århus er netop gået i seng efter en rædselsfuld nat. Han var chipleader i flere timer i PokerStars største turnering til dato - WCOOP 18 - med små syv millioner kroner til vinderen. Han røg ud på en 27. plads, og det var en fæl skuffelse.
"Ja, det er det værste jeg nogensinde har prøvet i min pokerkarriere. Jeg førte turneringen fra vi var 200 spillere tilbage og helt frem til vi kun var 40 spillere tilbage, og så gik det også rigtig galt", fortæller en meget skuffet Dazzy til Ace.

Han havde over 1.300.000 chips, men tabte det meste af sin stack på store hænder han blev tvunget til at smide efter floppet. I den afgørende hånd havde han små 600.000 chips tilbage og raiser til 100.000 preflop med  og en spiller kalder. På floppet falder  hvorefter Dazzy vælger at skubbe sin stack, men desværre har modstanderen  og så bristede drømmen om den store turneringssejr.

Han fik $22.000 får resultatet, men det er kun et ringe plaster på såret.
"Det kunne jeg sagtens have vundet i mit normale cash-spil og på væsentlig kortere tid, så det er ikke noget jeg er specielt oppe at køre over", indrømmer Dazzy.

Århusianeren er til dagligt at finde på $200-400 Pot Limit Omaha-bordene i cyperspace.