Mads Mikkelsen satte Theo til vægs

Mads Mikkelsen satte Theo til vægs

Selveste 'Le Chiffre' i skikkelse af Mads Mikkelsen viste, at det ikke kun er pÃ¥ det store lærred, at han er en pokerhaj. Fredag nat var den premiere-aktuelle James Bond-skurk sÃ¥ledes mødt op pÃ¥ Club Dakota i København for at dyste i en eksklusiv pokerturnering arrangeret af BET24 - mod blandt andre fuldtidsproffen Theo Jørgensen.

Mads Mikkelsen satte sig hurtigt i respekt og sammen med Theo satte han sig hurtigt pÃ¥ spillet og de fik begge opbygget store bunker chips foran sig. Halvvejs inde i turneringen satte "Le Chiffre" dog Theo til vægs, da han kaldte den BET24-sponserede spillers all in.


Mads mikkelsen holdt hjem mod Theos , og herefter var Mads Mikkelsen, hverken shaken eller stirt, og han cruisede sig til en sikker turnerings-sejr.

Morten Piltoft fra Esbjerg, der havde kvalificeret sig til aftenens begivenhed via BET24, endte heads up mod Mikkelsen.
"Jeg havde kun 4000 chips foran mig, da vi kom heads up og han havde 96.000. Den tror jeg end ikke James Bond kunne have klaret sig ud af, men det var superfedt at komme til at spille mod både Mads Mikkelsen og Theo Jørgensen," sagde Morten Piltoft, som under hele turneringen blev bakket op af en venneflok, der havde taget turen fra Vestjylland for at give deres support.

asd