Gold og Crispin heads up!

Gold og Crispin heads up!

WSOP-vinderen Jamie Gold og hans tidligere arbejdsgiver Bruce Crispin Leyser mødes i dag for første gang ansigt til ansigt siden verdensmesterskaberne i poker sidste sommer. Stedet United States Federal Court, og dermed starter det første af en lang række retsmøder i pokerhistoriens mest profilerede retsag. Og det er ikke småpenge der er på spil. - Vinderen får 36 millioner kroner!

Sagen kort:
Bruce Crispin Leyser mener at have krav på halvdelen af Golds gevinst, fordi det var deres aftale. Han har en båndoptagelse fra dagen inden finalebordet, hvor Gold bekræfter, at de to har en aftale.

Jamie Gold erkender at have sagt, at han ville dele, men det var bare ment som en venlig gestus. Han ville Bruce en gave, og det har han ikke mere - og lysten til at give gaver er ikke juridisk bindende. Ergo Bruce har ikke krav på noget som helst.

Ifølge Bruce og hans advokater forholder sagen sig anderledes. Der var aldrig tale om en gave. Gevinsten skulle deles som led i en handel, der gav Jamie Gold WSOP-sædet. Gold var hyret af Bodog (og Bruce) mod at skaffe celebreties til Bodog.com.

Kan Bruce Crispin Leyser få dommeren over på sin side, så er de små 36 millioner kroner, der indtil videre har ligget i en bankboks på Rio, hans. Let the game begin!
asd