Ny nordisk turnering

Med en unik pokerturnering vil Everest Poker vække den slumrende rivalitet blandt skandinaver. Topmødet Nordic Summit er både en landskamp og en individuel turnering.
     
Norske, svenske og danske pokerspilleres internationale succes har efterhånden ført til nordiske spilleres ry som de bedste i verden. Men er vi bedre end svenskerne og nordmændene? Det er jo svært at bedømme på resultater i turneringer, hvor alle individer spiller for sig selv.

Gennem online-satellitter vil 30 spillere – 10 danskere, 10 svenskere og 10 nordmænd – vinde en plads i live-finalen på Casino Barcelona den 24. februar 2007.

Her udgør spillerne tre landshold. En repræsentant fra hvert hold placeres ved hvert af 10 borde. At der til at begynde med blot er 3 spillere ved hvert bord garanterer en øjeblikkelig intensitet. For at anspore holdsamarbejdet og yderligere at forhøje spændingen, får spillerne hver en mulighed for at rådføre sig med holdkammeraterne. Resultatet af disse 10 borde afgør landskampen.

Den vindende spiller fra hvert enkelt bord går videre til den individuelle finale, der finder sted samme aften. Dette finalebord vil altså være på 10 spillere, og her står hovedparten af Everest Poker Nordic Summit præmiepuljen på spil.

Ace vil følge live turneringen i Barcelona fra første parket.

 

 

asd