Svensk Sunday Million vinder ' jeg havde sygt tur i den'

I søndags - det vil sige mandag formiddag, vandt svenskeren med nick '42ayay' Sunday Million og 91.471 dollars, da han heads up slog modstanderen fra Rumænien. En så stor gevinst kan mærkes, og alle pokerspillere går vel med den våde drøm om at vinde udgens største pokerturnering.

Men hvordan føles det så, at vinde den store turnering og de mange dollars, det og meget andet har poker.se spurgt '42ayay' om.

Det første spørgsmål lyder. Hej. Stort tillykke til at starte med. Var det din største onlinegevinst?:

- Mange tak! Det var ikke den største i penge, men det var absolut det største deltagerfelt, jeg har vundet over.

På spørgsmålet, om hvor heldig han var med at vinde , svarer '42ayay':

- Jeg havde absolut sygt meget tur i den, i  masser af tilfælde. Setups til min fordel, floppede for det meste godt, masser af fordelagtige runouts, og held med at der ikke var et slæng af pokerpro'er tilbage, da finalebordet nærmede sig.

De øvrige spørgsmål og svar kan du læse her på poker.se 

I dag er der en nye søndagsturneringer, og vi håber selvfølgelig, at de danske spillere klonker et par at de store turneringer med store dollarsgevinser til følge. Næste søndag den 14. april står den på Sunday Millions 13-årsjubilæum med en samlet præmiesum på $10.000.000 garanteret, hvoraf vinderen mindst løber med 1 million dollars. I skrivede stund er der allerede 11.803 tilmeldinger. Du kan også spille med, og vil du ikke investere de $215, det koster at spille med, så har du mulighed for at kvalificerede dig via forskellige buy-ins - læs mere her på pokerstars.dk