Danske 'pececada' på finalebordet i Super Tuesday

Det er altid spændende at gå igennem resultaterne af gårdagens High Roller Club-turneringer på PokerStars - naturligvis i håbet om at se en dansk spiller på finalebordet - det fik vi går.

'Pececada' spillede sig på finalebordet i Super Tuesday, hvor han havde svensk selskab af 'IAmSoSO', eijseijs' og Johannes 'Greenstone25' Korsar. Det var dog grinderen Damian 'DamoWain' Wain fra UK, der vandt turneringen, da han heads up slog 'cmontopdeck' fra Tyskland og dermed tog førstepræmien på $23.504. Danske 'pececada' blev nummer 5 i turneringen til $8.178, hvilket umiddelbart blev det største danske turneringscash på PokerStars i går. Jonathan Skovsen røg desværre ud før pengene.

Svenskeren Niklas 'Lena900' Åstedt vandt Fat Tuesday Turbo til $11.687. Også i denne turnering røg Skovsen ud før pengene.

Rui 'sousinha23' Sousa fra Kroatien havde en god dag på onlinefilten.

Det er som regel, de store pokerdrenge og tourchefer man ser spille med i de lidt dyre High Roller Club-versioner - det var det også i går med blandt andet Mustapha 'lasagnaaammm' Kanit, Matt 'OLD TIME GIN' Stone, Andras probirs' Nemeth, Niklas 'lena900' Åstedt, Jonathan 'x_zola25' Skovsen og Damian 'pampa27' Salas - for blot at nævne et par stykker. 

Det var dog Rui 'sousinha23' Sousa fra kroatien, der i går endte på toppen i to High Rollere. Rui Sousa vandt High Roller Club $530 Bounty Builder til $18.773 plus $22.892 i Bounty og så nappende han også en sejr i High Roller Club $1.050 Daily Warm-Up. Jonathan 'x_zola25' Skovsen spille med i begge turneringer, men røg desværre ud før pengene.