MILLIONS Online går i dag i fase to

Dag 1A startsdagene i partypoker MILLIONS Online er overstået, og i dag forsætter eventen med Dag 1B i turneringen, der har en garanteret præmiesum på 20 millioner dollars.

Har du dybe lommer, kan du købe din ind i turneringen for den nette sum af $10.300. De har de færreste råd til, og i dag samt i morgen kan du kvalificere dig for mindre, idet der kærer Mega Satellites til en pris på henholdsvis $530 og $1.050. Derudover er der diverse promotions på partypoker twitter, hvor du kan vinde en ticket.


Der var 709 entries på første startsdag, så der er et stykke til at partypoker går i nul med den mega store præmiegaranti på $20.000.000.

Udover oventående kan du i dag også hygge dig med en $25.000 Super High Roller, en High Roller Sunday Big Game med et buy-in på $5.200 samt en PLO High Roller, som det også koster $5.200 at spille med i. 

Vi ser nok ikke mange danske deltagere, men måske Simon Rønnow 'IgorKakarof' Pedersen, Jonathan 'x_zola25' Skovsen, Rasmus 'Powergolf' Zerr og Henrik Hecklen  spiller med - og hvem ved om AlexKP giver PLO'en et skud. 

Kun i dag søndag den 8. december

partypoker kører i dag med et Millions for MILLIONS satellittilbud. Indbetaler du i dag minimum $250, så får du en $109 billet, som du kan bruge til MILLIONS Online Satellitter.

Har du endnu ikke en konto hos partypoker, så åbn den her og få din velkomstbonus.

velkomstbonus partypoker 2019