Resultater Danske Pokerklubber Øst - John Tøms Poker

John Tøms Poker i Frederiksværk spiller hver anden uge og 1 lørdag hver 5. uge. Der spilles til 2 forskellige ranglister, nemlig Klubmesterskabet og en Poker Cruise Adventure. Alle Tours tæller til Klubmesterskabsranglisten, mens det kun er lørdags Tours, som tæller til PCA 2020 Ranglisten. Fælles for begge Ranglister er, at der er en præmie til Ranglistevinderen inden finalen og at der i finalen gives chips efter optjente points. 10.000 chips plus 10 point pr. point.

15 friske pokerspillere havde ikke sat X i kalenderen for at skulle deltage i den traditionsrige julefrokost, en enkelt meldte på dagen fra pga sygdom. Der blev spillet 400 kr. Progressiv Bounty Turnering og lad det være sagt med det samme, det trak ud i lang tid, især endgamet blev en langtrukken omgang, da shortstacks/underdogs gang på gang sugede på river. Claus J var en sand mester i denne disciplin og kom helt op på siden af katten med de 9 liv.

Billede: Lidt stemning fra fredagens Progressiv Bounty Tour - Top 2 sidder begge sammen fra start til slut

Vinder blev Michael Eriksen(1.500 kr. + 900 kr i Bounties), som HU slog Kim Olsen(900 kr – ingen bounty), treer blev Claus Jacobsen(600 kr + 200 kr. i Bounties).

Næste gang der spilles hos John Tøms Poker er på lørdag den 13. december kl. 16.30, hvor der afvikles 4. afdeling i PCA 2020 – tilmelding sker via Clubcommander.
asd