Andreas Høgh runner up i Sunday Warm-Up

Andreas Høgh runner up i Sunday Warm-Up

Vi har surfet resultaterne af søndagens pokertours på PokerStars igennem, og vi fandt desværre ikke en dansk sejr - til gengæld var både Andreas 'Hoegh93' Høgh og Simon Rønnow 'IgorKakarof' Pedersen tæt på. 

Andreas 'Hoegh93' Høgh var blandt de 787 deltagere i Sunday Warm-Up, hvor der blev spillet om en samlet præmiesum på $157.406. Andres Høgh tog turen på finalebordet og hele vejen til heads up, hvor modstanderen 'germaxi' fra Argentina desværre trak det længste strå. Som runner up cashede Andreas Høgh fine $19.406.

Simon Rønnow 'IgorKakarof' Pedersen forsøgte sig i High Roller Club $2.100. Med fire spillere tilbage var den danske high roller oppe mod tre deltagere under UK-flag. Det blev til en dansk 3. plads og et cash til Rønnow på $16.828. Turneringen blev vundet af Preban 'prebz' Stokkan der cashede $39.235 for sejren.

Det var tæt på en dansk sejr i $109 Sunday Starter, men 'Mr.Rexiboy' måtte desværre, heads up, se sejren gå til modstanderen fra Tjekkiet. Som runner up fik 'Mr.Rexiboy' $2.812.

I mangel af en stor dansk sejr, trækker vi lidt på vores brørdre på den anden side af Øresund. 'eijseijs' gik hele vejen til toppen i High Roller Club $530 Bounty Builder og cashede førstepræmien på $39.694 plus $40.364.
asd