Ex pokerproen Albert Kirk Iversen i ny triumf

Ex pokerproen Albert Kirk Iversen i ny triumf

Efter mere end 10 år som professinel pokerspiller sprang Albert 'Mr. Aki' Kirk Iversen i 2016 ud som iværksætter med virksomheden raskrask.dk, der tilbyder massage 'ud af huset' til både private og virksomheder. Årsagen til, at Albert Kirk Iversen etablerede virksomheden var, at han slev oplevede massive problemer, efter at have siddet 10 år og spillet onlinepoker mange timer i døgnet. Det estimeres at f.eks. rygproblemer er skyld i over to millioner sygedage årligt, hvilket koster samfundet 7-8 milliarder kroner årligt alene i sygefravær.

Triumf som iværksætter

'Mr. Aki' var i over 10 år en af de bedste pokerspillere i Danmark, og nu har han succes som iværksætter. Torsdag den 13. februar deltog Albert med firmatet raskrask.dk i Løvens Hule - og fik sæsonens største investering.

Massage til Løver gav pote
i Løvens Hule havde Albert Kirk Iversen taget fem massører med til TV-optagelserne. Her blev løverne tæmmet med skuldermassage, mens Albert leverede sit salgspitch. Som det kan ses i programmet blev massagen fulgt op af hårde forhandlinger, som endte med et partnerskab mellem RaskRask og de to løver, Jan Lehrmann og Christian Arnstedt. Investering giver nye muligheder. Ved hele tiden at udvikle teknologien, effektivisere og automatisere flest mulige processer har RaskRask formået at skalere virksomheden fra få massører i Aarhus til over 100 massører på landsplan.

Virksomheden havde i 2019 11.000 bookinger, og omsatte for 5,2 mio. kr. gennem platformen. Godt og vel en fordobling ift. 2018. Noget de forventer at gentage igen i år, hvor de sigter efter 20.000 bookinger, en omsætning på 9,4 mio. kr.

- Vi er på et år gået fra 80 til over 130 massører. Inden udgangen af år 2020 håber vi at nå op på 250, gerne flere, siger Albert Kirk Iversen og fortsætter:

- Investeringen betyder, at vi kan tage konceptet til næste skridt. Drømmen er at komme ud til flere borgere og flere sundhedsydere, så vi kan gøre sundhed og velvære nemt og tilgængeligt for alle.

Albert Kirk Iversen er ikke lægere aktiv på pokerfronten, og deltager kun i det årlige DM i poker.

Kæmpe tillykke til Albert Kirk Iversen og rasrask.dk.

Løvens hule
asd