'Otten' har stødt sin sidste ball og set sit sidste flop!

'Otten' har stødt sin sidste ball og set sit sidste flop!

Bent 'Otten' Ottenbros fra Helsingør meldte i starten af november ud, at han havde fået konstateret cancer - og selvom 'Otten' var kendt som en fighter, så har han desværre nu tabt den heads up efter kun få måneders sygdom.

'Otten' var god for en pot billard på den lokale i Helsingør, men også frisk på at vinde en god pot i poker. Han vandt flere gange High Stakes Tour på Casino Marienlyst, og hyggede sig på tur til Las Vegas, uden at være den store high roller.

Foruden en god pot billard og en slag poker, så løb Bent Ottenbros i sine yngre dage en fornuftig marathon. 'Otten' var inden han blev ramt at cancer, i gang med at træne sig op til en ny marathon, og bekendte kunne følge med på facebookgruppen 'Bent Ottenbros Running Comeback'. Træningen var foruden løb og styrketræning ofte cykelture i Nordsjælland med et stop i Fiskehuset Hornbæk. Og træningen bar frugt, det gik fremad, der blev smidt kilo af de bløde og bygget muskler - men desværre blev det ikke til endnu et marathonløb. 

Undertegnede har selv haft gavn af løberåd fra 'Otten'. En dag i SATS i Helsingør, da jeg var i gang på løbebåndet, så 'Otten' min sløje løbeteknik og kom hen og justerede det. Rådet om kortere skridt og lidt mere sving i armende samt finde den gode rytme, det vil jeg ofte tænke tilbage på, når løbeskoene bliver luftet.

Bent Ottenbros bisættelse bliver på fredag den 6. marts kl. 11 fra kappelet i Helsingør.  

'Otten' - Raise it up og rens af, hvor du nu er.

RIP!

Otten på toppen

Otten på toppen

Otten da det gik stærkt

otten i løb
asd