Morten Terp vinder Bounty Builder $33 Saturday Special

Morten Terp vinder Bounty Builder $33 Saturday Special

I Bounty Builder $33 Saturday Special sørgede de 3.033 deltagere for, at den samlede præmiesum gik fra de $60K garanteret til $90.800. Morten 'PrettyTerp' Terp spillede sig frem til finalebordet, og med tre spillere tilbage var 'PrettyTerp' oppe mod to russere. De blev begge sendt ud, og dermed dansk sejr og $1.902 for sejren samt en vigtig bounty på smukke $5.469, hvilket tilsammen i dagens kurs svarer til 49.000 kroner. Morten har spillet hyggepoker i 8 år, og det er hans næststørste turneringscash. for Morten har faktisk vundet denne turnering en enkelt gang før, med en endnu større payout . Der var førstepræmien på $2.300 og bountyen på $7.500. Det var også en lørdag med 75% bounty.

Vi har fået et par ord fra Morten Terp

 - Det var hvad man kan kalde en solid turneringssejr. Lå low stack i de første 2-3 timer. Og midvejs begynder det at tage form og jeg ryger i top 100. Da vi rammer præmierne, ligger jeg på dobbelt avg. Og kører solidt op i stack til vi er ca. 35 tilbage. Derfra ligger jeg 2er og derfra har jeg et par enkelte bad beats, blandt andet den her hvor vi er all in preflop og ryger ind i en runner runner. Kommer dog stærkt igen og dominerer totalt med 3 tilbage og hiver en sikker heads up sejr, over en ellers solidt spillende russer. 

Når Morten Terp spiller live, så sker det oftes i det Nordsjællandske hos John Tøms Poker.

'aaelvee' gjorde det pænt i Big $55. Ud af de 331 deltagere blev den til en 3. plads til $1.357.

Vi fik to danskere på finalebordet i $109 Saturday KO Early Edition. Desværre endte det med en sejr til en hviderusser. 'pistolfck' blev 4'er til $981 plus $879 i bounty og 'findsen54' 3'er til $1.328 plus $602 i bounty. Rasmus Agerskov spillede også med. Han røg dog ud, før det blev sjovt, men med sit buy-in igen samt plus til et skud en anden dag. 

Ovennævnte var desværre de mest nævneværdige danske resultater på PokerStars i går.

Det var ikke lutter gode handsker, som Morten Terp samlede op ?

prettyterp
asd