Matt Glantz klar på corona prop bet til $250.000

Matt Glantz klar på corona prop bet til $250.000

Flere af de store pokerdrenge er altid klar på et godt prop bet. Vi har tidligere set golfrunder i ørknen, forsøg på 30 dages isolering på et badeværelse, lunges i 48 timer, uanset hvor man går (Perkins vs Antonio Esfandiari), diverse bokse- og MMA-kampe, $600k cykling prop-bet (Perkinks vs. Dan Bilzerian) og 300 squats på under en time midt under PCA 2015 High Roller med et buy-in på $100.000 (Perkins vs Mike McDonald).....for blot at nænve nolge.

Der har også været væddemål gående på, at Phil Ivey ikke måtte spise kød et år, med mindre han ville betale Tom Durrrr Dwan en million dollars (Ivey opgav efter 3 uger til en deal på $150.000), og vores egen Gus Hansen har takket nej til et prop bet, hvor han kunne vinde $2.000.000, hvis han kunne holde sig for enhver form for set i et år - Gus synes alligevel, at det var for lidt penge til at hoppe på det bet. x

Nu er Matthew 'Matt' Glantz klar på et prop bet, det skriver han på sin twitter-profil. Matt Glantz vil smittes med coronavirus, og derefter gå i isolation, for ikke at smitte andre, og rapportere dagligt fra sin isolerede hule. 

Hva' så Perkins, skal du til lommerne igen?

Du kan følge Matt Glantz på twitter her

Matt Glantz coronavirus
asd