PokerMonica har en bøn til pokerklubberne!

PokerMonica har en bøn til pokerklubberne!

PokerMonica har aldrig været bange for at stikke ud - hverken ved pokerfilten eller når hun har en mening, og det har hun oftes.

Vi har modtaget nedenståede OPRÅB fra PokerMonica:


Kære Pokerklub !

Jeg er ikke normalt en, der tager stilling til /blander mig i hvad klubber foretager sig eller har af regler ect. MEN i den her historiske pandemi, SÅ føler jeg faktisk, at jeg som pokerspiller, privatperson, mor og meget andet SKAL tage stilling. Jeg bliver lidt rystet over at se at flere af Sjællands klubber (undtagen Solrød /Greve, Riverclub, Brøndby ) ikke formår at overholde de foranstaltninger regeringen stikker ud.

Wtf!!!

Godt være I har lukket ned for tour, MEN at tilbyde cash i regi 1-3 borde ..... (velvidende at mange røvkeder sig i arbejdskarantæne ect). 

Ærligt er DET ansvarligt, for det som sker rundt om os - for ussel mammut ?

Synes personligt det er mega uansvarligt og selvisk, som når folk blot tænker på sig selv og deres pengepung!

Jeg er udemærket klar over økonomier som påvirkes - både som klubejer, klubmænd, dealer og dejlige damer, der serverer - MEN ansvaret og forpligtigelsen ER større pt!

I som klubber har sgu et ansvar og jeg ønsker I tager det seriøst !

Lidt tankevækkende at de små klubber (Riverclub, Solrød og Brøndby ) ikke tøver, det fortæller faktisk noget om deres karakter. Det sociale ansvar de påtager sig - til trods for mindre økonomisk gevinst!

Som pokerspiller MÅ jeg også rejse en lille finger og folk der kender mig VED, at jeg ALDRIG dømmer folk for deres personlige frie valg i livet. MEN jeg må appellere til, at I ikke møder op i klubber, hvor smitten er tilstede ... for alle os andre, for dem vi senere møder, for vores kære, vores ældre ??❤️??
asd