John Tøms Poker afholder Onlineklubmesterskab - finale søndag

For 4. år i træk har John Tøms Poker inviteret spillere hos John Tøms Poker til at spille om titlen som Online Klubmester. Chefen havde frygtet et fald i antal deltagere, da Danske Spile Poker har måttet trække sig som sponsor, de tidligere år har de added meget fine præmier til de emkelte Tours, samt til Top 5.

For at sætte lidt på spil til ranglistens top, har 40 spillere spyttet 50 kr. i præmiepuljen, der for deles til Top 4(50%-25%-15%-10%). Klubmesterskabet har været spillet 3 gange om ugen(tirsdag, torsdag og søndag) og stillingen inden søndagens finale findes på JohnTømsPoker.

På billedet ses Michael Eriksen fra en af hans sejre hos John Tøms Poker i Frederiksværk

Der har deltaget 53 unikke spillere, gennnemsnittet pr turnering har været flotte 46 entries og 28 unikke spillere.

Udover det snart afsluttede Online Klubmesterskab, så har John Tøms Poker spilles daglige turneringer på Danske Spil Poker, som koster bare $5.50 - der er mulighed for at lave 3 re-entries.

I næste uge(dog ikke søndag den 29. marts, hvor DM i Online Poker starter op) spilles der 2 daglige turneringer, kl. 19.00 og kl. 20.00, her vil der være et bredt udbud af turneringsformer og buyins, dog vil de fleste turneringer kl. 20.00 være turbo og freezeout, programmet findes JohnTømsPoker.

Alle kan deltage og turneringerne findes i pokerklienten under "restricted", på mobilen skal man i filteret finde "begrænsede" - koden er jtp2020.

Forsidefoto: På billedet findes et random finalebord fra John Tøms Poker, bagerst fra venstre ses: Martin Iversen, Claus Jacobsen, Nicklas Kijak, Malene Frejvald, Max Pedersen og Claus "Bølle Nielsen. Forrest fra venstre ses: Benjamin Englund, chefen selv og Henrik Johansen.
asd