Anders Græker alias

Anders Græker alias "Mr-Brightside" vinder Event 6 $22 Mix-Max ved Online DM

Onsdag skulle de danske onlinespillere forsøge at blive dansk mester i Mix-Max. Det kostede $22 at deltage og eventet, hvor der i de første 20 levels spilles 8-max og afsluttes med 6-max, samlede166 spillere.
Anders Græker er en garvet onlinepokerspiller, som sidste år sikrede flere flotte resultater, dog uden at gå helt til tops, men tidligere har sikret sig en af de eftertragtede pladser på Pokerchefturen med Danske Spil Poker til Las Vegas.

Anders har tidligere været tæt en DM-titel, sidste år med 3 FT og i år med en flot 3. plads i Event 4 PLO. Herudover har Anders sikret sig en plads i søndagens finale i Event 2 2-dages NLH med 870.788 chips, dette sikrer i skrivende stund Anders en plads i Top 10. 
Anders har brugt den samme fremgangsmåde, ved at hænge i dyndet i ITM-spillet, for derefter at doble sig tilbage og herefter step by step kravle op ad præmiestigen. På vej mod sejren i går blev Anders kriblet med 9 spillere tilbage, da han ikke kunne folde TT på et 643-flop, da modstanderen re-rasiede. Villian havde floppet mellemset og det sendte Anders tilbage i bunden.

Igen masser af tålmodighed, denne gang kombineret med gode kort, bl.a. får han Raketterne 3 gange, 2 af gangene skulle han bare calle, mens turneringens største pot gik lidt anderledes. Her skubbede en short(800.000), CL kaldte og Anders(som actede sidst) brugte en masse Hollywoodtid, inden han gik AI - nu skulle CL så overveje om han ville spare 1.000.000 ved af folde. Efter kort tid blev det til et call og CL viste 22 op - Anders rundede nu 5.000.000 og de var 4 tilbage.

Den tidligere CL ryger somr nr. 4 og nu skulle titlen afgøres mellem Jan Christoffersen alias "Highlander", Dennis Kristensen alias "fut63" og "Mr-Brightside". Der blev spillet en masse god poker og de rutinerede modstandere satte Anders på hårdt arbejde før han kunne lukke turneringen - "Highlander" bliver nr. 3 og casher $373,50, i den afsluttende HU forsøgte Anders at spille så små pots som muligt og dermed ikke risikere fpr meget - planen lykkedes og i den afgørende hånd har Anders et nemt call, da han igen er udstyret med AA og Dennis er skidt inde med A6. Floppet giver dog Dennis en del outs, da han får str8-draws, som dog ikke compleater - for 2. pladsen sikrede Dennis sig $532,20. Udover sejr og pokal kunne Anders sætte $826,92 ind på rullen.

Acemag.dk har modtaget diise ord fra Anders Græker: "Håber det gode run fortsætter helt til ME, så jeg forhåbentligt kan lave et godt resultat i den også - jeg har også et godt udgangspunkt i Phase. Satser på at spille de resterende events (måske også Highrolleren"


På billedet ovenfor ses Anders Græker fra en skøn bytur med venner, øl og poker - mon Anders kan gå helt til tops i en af de afslutende Tours - acemag.dk sender en masse tanker hans vej..
asd