Ny mand i front i Event #2 - Claus Jacobsen alias

Ny mand i front i Event #2 - Claus Jacobsen alias "Holger Danske"

Ved det igangværende Online DM er deltagerantallet i en Event #2 stukket helt af - 909 entries har deltaget i en af de indledende runder og det giver en foreløbig præmiepulje på $18.180.
Efter Flight 1F er "Holger Danske" ny mand i toppen, Claus havde kvallet sig til mandagens finale, men følte lørdag, at den stak var for lille og den skulle skydes til månen og det kom den, 1.192.575 chips har Claus med sig til finalen.


Claus er regerende klubmester hos John Tøms Poker og har i denne Corona-tid givet onlinepokeren et skud, først spillede han alle events i Onlineklubmesterskabet, hvor han samlet blev nr. 4 - og DM har også fået en del skud i et par af de afsluttede events, dog uden de store resultater - lad os håbe at Claus har gemt skrubbet til finalen i Event #2.

På billedet ovenfor og øverst ses "Holger Danske" efter  sejren ved sidate års klubmesterskab hos John Tøms Poker

Acenag.dk har fundet et del spillere, som jævnligt spiller live poker hos John Tøms Poker - ANders Græker alias Mr-Brightside" 870.788 chips, Henrik Johansen alias "Hej Mads" 791.129 chips, Dennis Hartmann alias "Ebbesandergud" 661.441 chips og Michael Lundgren alias "smarthex" 531.520 chips.

Der er stadig mulighed for at spille sig i finalen i Event #2 når den sidste Flight løber af staben kl. 20.00 i aften på Danske Spil Poker.
asd