Michael

Michael "picture mic" Eriksen vinder Turbo Series 94: $55 8-Game 40K G

Det blev til dansk sejr Turbo Series 94: $55 8-Game 40K G, da Michael Eriksen alias "picture mic" efter heads up deal med sin russiske modstander "orange6996", som sikrede dem begge cash over $9.000 - ved dealen sikrede Michael sig $9.967,83.

I 8-Game spilles på skift No Limit Hold'em, Pot Limit Omaha, Stud Hi/Lo, Seven Card Stud, Razz, Limit Hold'em, Limit Omaha Hi/Lo og 2-7 Triple Draw og dette format kræver derfor stor indsigt og disiplin for at mestre dette spil og henvender sig mest til highstakes spillere.

Acemag fangede her til morgen vinderen for en kommentar og den får i her:

"Det var lidt en tilfældighed, at jeg kom til at spille turneringen. Ved en tilfældighed så jeg den i går (torsdag) og tænkte at den skulle have et skud, ?det er jo ikke så tit der er 8-games Tour med det garanteret i pricepool.

Jeg starter fint i turneringen, kun i kort tid inden for de første levels roder jeg rundt under avg. Fra vi er 500 tilbage ligger jeg inden for pengene hele vejen og jeg er på intet tidspunkt i turneringen inde for mit liv. Det er stille og roligt grind, hvor jeg får lagt fornuftigt pres på.

Fra vi er 50 tilbage ligger jeg inden for top 6 hele vejen i mål, Russerne, som blev to’er, spiller godt til på de sidste par borde (fulgte med på de andre borde, da vi var nede på 3 borde), som sender ham op på 30 mill. Vi er 5 tilbage - en short og vi 3 andre i ca. 12 mill.

På FT ligger jeg stabilt, og jeg vinder et par nøglehænder mod russeren, som betyder at jeg overtager rollen som Table Captain og slog nr 3 og 4 ud.


Vi aftaler med det samme HU at lave en deal. Vi havde begge gerne ville have lavet en deal 4-vejs, men de andre følte sig for short til det (og det var jo fint nok ?)

Dejligt med sådanne cash, især da jeg ikke har tid til at spille så meget mere."

Stort TILLYKKE til Michael Eriksen fra Acemag.
asd