Ny sejr til Allan Bække - men snydt for sejren i Daily 500

Ny sejr til Allan Bække - men snydt for sejren i Daily 500

OK, overskriften er nok lige at stramme den - men alligevel.

PokerStars fuckede igen up i deres afvikling af turneringer i går onsdag, og det kostede måske Allan 'Sifosis' Bække en ny sejr - han er jo godt kørende i øjeblikket. 'Sifosis' spillede med i High Roller Club $530 Daily 500, hvor han stadig var med, da turneringen blev aflyst grundet grus i IT-maskinen på PokerStars. Da turneringen blev aflyst lå Allan Bække som nummer 6 ud af 9, og fik dermed $1.196 plus $281 i bounty. Der var afsat $4.480 til både nummer 1 og 2, og vi kender Bække - han kunne godt have nappet en af de placeringer.

Allan Bække fik dog en sejr i går. Den blev hevet hjem i Hot $162 til et cash på $2.121 plus $3.908 i bounty. Heads up slog 'sifosis' en anden dansker 'PS3440', der fik $2.121 plus $1.144 i bounty som runner up. 

Allan Bække har siden Danmark blev lukket ned på grund af Corona været pænt aktiv på PokerStars, hvor det er blevet til mange finaleborde og et par sejre. Det store spørgsmål er  så, om Allan Bække er tilbage som pokerpro eller om han blot er 'coronaarbejdsramt'. Efter Allan's sejr i går ønskede vi ham tillykke - læs også: Allan 'Sifosis' Bække er for alvor Back in Town! og Acemag fik en kommentar direkte 'fra hestens mund'. 

 - Hej - og tak. Jeg kom ind med coronaen og udgangspunktet er også, at vi forlader pokeren sammen ? Jeg har ikke rørt pokeren i flere år og er temmelig overrasket over hvor saftigt det virker. Hvis det virkeligt er så saftigt, kan det da godt ske, at jeg kommer til at spille lidt, men mon ikke de bløde felter ligeledes forsvinder med coronaen ?

Vi håber, at Allan Bække snart kan vende tilbage til sit arbejde, men vi håber også, at han fremover napper en turnering i ny og næ.

Læs også: Dansk sejr i Bounty Builder $215
asd