Cocktailspokerfest - det kan noget!

Det har været en hård tid for mange i disse coronatider. Ingen live poker til pokerspillerne, og ingen firmafester, bryllupper og runde fødselsdagsfester - men til gengæld masser af aflyste koncerter, havnefester og alle andre arrangementer med mere end 10 personer.

Der er nu åbnet mere op, så få gang i hjemmepokeren eller en havefest - og vi har en ide til at gøre din fest endnu bedre med en komplet barløsning fra Drinks Butler

  • Prisvindende cocktails
  • Ingen bartender
  • Nemt indkøb
  • Fuld returret
  • Intet spild

Du bestiller blot dine favoritcocktails, og supplerer med øl og vin, alt leveret på fustager til døren til en fair pris. Hvad siger du f.eks. til 30L Mojito, Strawberry Daiquiri eller Sex on the Beach for kr. 3.300.

Har ovenstående noget med poker at gøre? Nej, ikke en skid. Undertegnede har blot selv brugt Drinks Butler til en fest og gæsterne var vilde med konceptet. Drinks Butler har naturligvis været hårdt ramt p.g.a. coronaforbud (som i totalt lukket ned), og jeg synes, at de fortjener, at du prøver deres koncept, og du fortjener at smage herlighederne - så derfor denne lille artikel og reklame for firmaet såfremt du har et arrangement i løbet af sommeren. 

Og du kan da også arrangere en cocktailspokerfest - i de gode gamle dage så vi da altid 'pokergirl' og Martin Wendt med en stor iskold fadbamse ved pokerfilten. Det er så nok en god ide med et moderat buy-in - du husker måske dengang Doug Polk i en halvbrandert smed 300.000 dollars på tre hænder under Poker Night in America ?

Her menukortet - skål og god sommer!

drinksbutler cocktailsdrinksbutler fad og vin