AlexKP vinder Poker Master Mini Main event til 1 million kroner
Foto: Danske Spil

AlexKP vinder Poker Master Mini Main event til 1 million kroner

Her til aften spillede Alexander 'AlexKP' Krøjgaard Petersen andendagen af Poker Master Mini Main Event $500K Gtd - 'AlexKP' startede som 2nd chip leader af de resterende seks spillere.

Og ja, den danske PLO-ekspert gik, nærmest som forventet, hele vejen til toppen, da han heads up slog brasseren Dante Fernandes, der startede andendagen som chip leader. For sejren cashede 'AlexKP' smukke $149.624.

Efter sejren hev fat i Alexander og fik svar på et par spørgsmål.

Du startede som 2nd chip leader, hvonår følte du, at 'den var inde'?

 -Der var 2 Stars regs med hvor begge får direkte pos på mig på FT, det kunne ikke starte værre ud. Men den ene semi hurtigt og så kunne man fokusere på at smallballe de dårlige regs, der var især en semi vild brasser, som kunne lave vilde moves og de 3 vigtigste hænder i hele tourneringen er kæmpe tyrecalls mod ham

Det var en turnering med de 'store' drenge, hvem 'frygtede' du mest

 - Der er ikke rigtig nogen at frygte. Der er mange gode Stars regs med, så størstedelen er bare gode regs, man har battlet med i mange år, så man ved, at for vinde skal variansen også være på ens side


Hvordan gik sidste hånd? 

Flop er 723r og jeg har 3456. Han cr flop og byder turn og jeg caller og river er en 4. Så da han shover det sidste ind, har jeg et nemt call ?

....og tillykke iøvrigt - fortryder du, at du ikke deltog i de andre events?

 - Thx, nej slet ik, de er så langsomme de her plo tours og så snart buyin er 5k+ er valuen minimal. Det er ikke som for nogle år siden, hvor de bedste cashgame spillere i verden ikke gad spille plo tours. Dengang var det en guldmine, men nu har alle fattet det, så er kun med de allerstørste feltet som fks 10k wsop plo eller 10k eur under Ept Barca at man finder super god value.

Dog skylder jeg Kipster en tak, da han skrev han havde spottet en tour der nok kunne vække min interesse. Det var en 5.000$ turbo kval til 50.000$ touren, så spillede den, men røg hurtigt og så tænkte jeg “Det var hygge nok, lad mig bare hoppe i 5K ME” og så endte det i 9 timers grind på mobilen og et FT inden jeg kom i seng i morges ?

Hvordan skal det fejres?
 - Sådan en MandagsMillion skal self fejres på behørig vis. Derfor når jeg skal ud og spille padel i morgen, må jeg nok et smut forbi butikken og forkæle mig selv med nye bolde ??

Sådan endte det med AlexKP på toppen!

alexkp winner


asd