Uffe Holm stopper samarbejdet med LeoVegas!

Uffe Holm stopper samarbejdet med LeoVegas!

Det er slut med at se Uffe Holm promovere LeoVegas med reklamerne 'Livet er dejligt', det udtaler LeoVegas' kommunikationsdirektør Hans Uhrus.

Efter mere end 3 års succesfuldt samarbejde begyndte de første LeoVegas-reklamefilm uden Uffe Holm at køre over skærmen i starten af året. Det skyldes både en ændret position på markedet og et ønske om at udvise ansvarlighed.

- Samarbejdet med Uffe fungerede vanvittig godt og positionerede LeoVegas som en førende udbyder på markedet. På under to år lykkedes vi med at etablere LeoVegas helt i toppen af markedet både målt på kendskab men også på markedsandele. Det er – hvis vi selv skal sige det – en imponerende bedrift i så konkurrencepræget et marked, fortæller LeoVegas kommunikationsdirektør Hans Uhrus.

- Grundet de aktuelle forhold i Danmark har vi valgt at fortsætte med at øge kendskabet til de værdsatte spil, som LeoVegas tilbyder, på en ny måde, afslutter Hans Uhrus.

Ifølge 'Champens' boss konen Malene Holm, så er det dog en gammel beslutning, som Uffe Holm selv traf tilbage i januar, det kan du læse mere om her på Ekstra Bladet.

Og når vi nu er ved gamle nyheder - så er her en gammel nyhed mere.

Bethard er stoppet i Danmark

Siden den 31. juli har Bethard lukke ned i Danmark. Det skyldes måske de massive stramninger i den danske lovgivning. Men den nye finanslov den 2. december 2019 ændrede det danske spillemarked sig markant, da der blev indført massiv afgiftstigning på 40%. Fra den 1. januar 2021 vil bookmakerne skulle betale 28% i afgift. Derudover forventes der stramninger i spilselskabernes mulighed for at markedsfør sig.

Det bliver dyre at tiltrække nye kunder, og man tjener minder, og det er derfor logisk at deiverse spilsleskaber investerer deres kroner i andre lande, hvor de tjerner mere per investeret krone. 
asd