Skotsk high roller sagsøger Ladbrokes for 3,3 millioner pund
Foto: Newsline Media Ltd

Skotsk high roller sagsøger Ladbrokes for 3,3 millioner pund

Den 57-årige skotske high roller Terry Allan spillede gennemsnitligt £400.000 og ugen på sportsbetting i periode 2014 til 2018 - nu sagsøger han Ladbrokes for den nette sum af £3.368.531, da han hævder at hans væddemål var ulovlige, fordi han placerede dem fra Spanien.

I sagsdokumenterne, der er indgivet ved Londons High Court, hævder han, at han var så aktiv en spiller, at han havde sin egen dedikerede hotline til en Ladbrokes-spillebutik i Rose Street, Aberdeen. Mellem 2014 og 2018 spillede Terry Allan med mange tusinde forskellige spil på sportsbetting for omkring £400.000 om ugen via butikken, men han hævder, at mange af hans væddemål, der blev placeret i butikken, blev foretaget mens han boede i sit sommerhus i det sydlige Spanien, og at dette var ulovligt i henhold til spansk lov.

High rolleren hævder, at Ladbrokes vidste væddemålene var ulovlige, da han ofte fortalte dem om sine rejser, og endda har spillet golf i Spanien med ledende medarbejdere fra bookmakerkæden. Terry vil nu gerne have Ladbrokes til at tilbagebetale de tabte pengene, hvilket løber op i totalt £3.368.531,61. 

Ladbrokes udtaler 'Vi mener ikke, at der er hold i anklagen og vil bekæmpe den med alle mider'.
asd