VIDEO: Online Poker Pro folder The Nut Straight

Selv en poker pro kan fejle, det må den GGPoker sponsorede poker pro Kevin Martin erkende. Under en twitch Stream fornyligt check-folder Martin 8s7s på et board med 6c5s2c9d.

I en $31.5 buy-in pokerturnering på GGpoker sidste fredag sov Kevin Martin i timen, da han lidt pinligt foldede the nut straight. Efter turn card 9d siger Martin 'det var ikke lige det kort, jeg ønskede', hvorefter han checker og siger 'Jeg må nok bare folde'. Umiddelbart kunne man tro, at Kevin lavede fis, men nej - han folder sgu håneden, da modstanderen byder op til dans.

I en opfølgende tweet fortæller Martin, at hvis det ikke var fordi, at han efter hånden blev hånet af seerne, så ville han aldrig have opdaget, at han den bedst mulige hånd.

'Jeg har virkelig ingen idé om, hvordan jeg ikke så denne stone nuts' tweetede Martin. 'Det er det mest pinlige spil'. 

Se klippet her 

Det er menneskeligt at fejle, og de fleste må vel indrømme, at de har slået en skævert. For et år siden smed Phil Ivey under World Series of Poker den bedst mulig hånd på finalebordet i en $50.000 turnering. Og på vej til finalebordet i WSOP Main Event i 2009 smed Phil Ivey en vindende par 8'ere ved showdown.