Grudge match: Negreanu i plus $116.500 efter 200 hænder

I nat blev den længe ventede grudge match mellem Daniel Negreanu og Doug Polk skudt i luften. Dysten skal spilles online, de 200 første hænder var dog live poker, og efter de 200 hænder er Negreanu oppe med $116.500.

Spillet bølgende frem og tilbage, og da de tog en pause efter 125 hænder var Negreanu oppe med $.7150, med efter pausen og to hænder kom Polk i et lille plus, da han floppede flush mod Negreanus nut-flush draw. Negreanu fik dog stille og roligt at bygget en føring op. Efter hånd 185 kom Daniel Negreanu i plus $50.525, da trebettede med AJ og Polk kaldte med AQ. Uheldigvis for Polk ramte Negreanu runner runner to par og Polk et par i esser på river.

Den største lussing fik Polk med kun otte hænder tilbage. Polk åbnede med QJ suited og Negreanu trebettede 106 suited, som Polk kaldte. Negreanu floppede trips i 6'ere og fortsatte med et lille bet - det kaldte Polk, og da Negreanu checkede turn fyrede Polk et bet afsted, som Negreanu kaldte. På river checkede Negreanu, hvorefer Polk gik all in med tæt på det dobbelte af potten, og måtte se sig slået, da Negreanu kaldte. 

Spillet fortsætter på WSOP.com, hvor planen er, at der skal spilles fire session a to timer om ugen. Der skal tænkes mange kort før vinderen af matchen er fundet, da der ialt skal spille 25.000 hænder $200/$400 No-Limit Hold'em, dog kan spilleren, der er bagud efter 12.500 hænder vælge at stoppe.

Se de 200 første hænder her