PokerNews Podcast: Lækkerier i ørebøfferne til søndagens tours

Det er søndag og dermed dagen på ugen med de store turneringer på PokerStars. Men det er ikke bare søndag, det er SCOOP, og søndagens første SCCOP-turneringer skydes i luften klokken 14:05 - dette i form af SCOOP-31-L: $11 Mini Sunday Kickoff, $60.000 garanteret og $109 31-M $125.000 garanteret.

Senere følger Sunday Million-versionerne og for drengene med dybe lommer den $5.200 dyre SCOOP-33 High Roller Club, med en million dollars garanteret.

Der er dog flere SCOOP-lækkerier og turneringer. Trænger du til noget nyt i lyttebøfferne, mens du naturligvis spiller dig på finalebordet og klonker en turneringen, så prøv f.eks. PokerNews Podcast, hvor værterne Sarah Herring, Jeff Platt og Chad Holloway tager en snak med gæsten Bernard Lee om hans nye bog 'Poker Satellite Success' og ser på de seneste nyheder om 2021 World Series of Poker (WSOP) - turneringen er planlagt til at blvie afviklet i perioden 30. sseptember - 23. november på Rio All-Suite Hotel & Casino.  

I podcasten kommer de også ind på Phil Hellmuth's sejr over Daniel Negreanu i High Stakes Duel II Round 1 , hvad der er sket i PokerStars SCOOP , opdaterer dig om GGPoker Spring Festival-events og diskuterer Mike Postle, der har droppet sit sagsanlæg på 330 millioner dollars

Du finder podcasten her på pokernews.com

Der er masser at vælge imellem - her podcasts fra de seneste uger:

02. april: Is Phil Hellmuth Only Good Against Bad Players?
01. april: Moneymaker a Farce, Guest Jared Jaffee Calls Out WPT
24. marts: Vanessa Kade Wins $1.5M; Guest Veronica Brill Reveals All
18. marts: Chance Kornuth Talks Galfond Challenge Loss, WPT Final Table
11. marts: WPT's Lynn Gilmartin on New Film Career, Pregnancy & More
06. marts: Fedor Holz Joins Show to Talk Face-Off Challenge
26. februar: Odds of a Summer WSOP w/ Guests Vivian Saliba & Daiva Byrne
17. februar: Daniel Negreanu Reveals All Regarding Loss to Doug Polk
11. februar: Doug Polk Discusses Win Against Negreanu; Interview w/ Scott Stewart
21. januar: Phil Hellmuth Talks NFL Playoffs, Super Bowl & Making Millions11. februar

Nu er det jo podcast, så ingen billeder. Du kender nok mest Sarah Herring (2018 Journalist of the Year Award at the Global Poker Awards) som blondine, så du får herunder en anden version:

sarah herring