King's ejer Leon Tsoukernik sagsøger facebook for 144 millioner kroner

Ifølge den tjekkiske avis Hospodářské noviny sagsøger ejeren af King's Resort facebook for den nette sum af CZK (tjekkiske Koruna) 500.000.000 - svarende til den nette sum af omkring 143.800.000 danske kroner.

Den 22. marts rapportere King' Resort, at en onlinespil-app misbrugte King's navn - rent svindel, at denne app intet har at gøre med King's Resort. De ansvarlige på King's Resort kontaktede straks Facebook og rapporterede den ulovlige reklame, men efter mere end tre uger, skete der stadig intet, og svindlen med den stjåldne identitet fortsatte. 

Nu har Leon Tsoukernik fået nok. Han har lagt sag an mod mediegiganten facebook. Leon's advokater kræver erstatning fra facebook  - 500.000.000 CZK (ca. € 19.285.000) eller 144.000.000 danske kroner. Umiddelbart er facebook forpligtet til at kontrollere udbyderens licens og blokere det stjålne indhold. Det skader King's Resort gode navn og rygte, og derfor sagsanlægget på de mange millioner. 

Facebook har ikke for vane at lægge sig fladt ned, men Tsoukernik er ikke kendt for at folde en god hånd, så det bliver interessant at følge sagen. 

I reklamen for 'svindlerappen' ses indgangen til King's Casino, men den har altså intet med King's at gøre.

Kings Scam

kings resort twitter om svindel