John Monnette vinder sit fjerde WSOP-armbånd til $245.680

Endnu et armbånd har fundet en ejer til dette års WSOP i Las Vegas. Med 92 entries i event #16: $10.000 Limit Hold'em Championship blev den samlede præmiesum på $857.900, der skulle fordeles mellem top 14. Efter et finalebord med 11 timers spil, er vinderen nu kåret. 

Da finalebordet var fundet, var der deltagelse af blandt andet Jason Somerville og John Racener, der hver har et af de eftertragtede armbånd. Det har de stadigvæk, da John Racener røg ud som nummer 6 og Somerville lige efter som 5'er. Derefter fulgte Terrence Chan, og da Eric Kurtzman checkede ud som nummer tre, var det tid til heads up mellem Nate Silver og John Monnette, der faktisk startede finalebordet som low stack. John Monnette har stort WSOP-erfaring med tre sejre, og det blev også til nummer fire, da han slog og cashede førstepræmien på $245.680.

I hvad der blev turneringens sidste hånd raiser Nate Silver på knappen og får et kald af John Monnette. Flop viser 10c8c7c. Monnette checker, Silver byder, og efter check-raise, bet og call lander der en Ks på turn. Her lægger Monnette ud med et bet, som Silver raiser. Monnette re-raiser og Silver kalder all in med sine sidste 390.000 i chips.
Nate Silver: Qc10s
John Monnette: Kc8h

Ingen 10'er til Silver, da river kommer med 6d, og dermed vinder Monnette med to par.

Sådan endte finalebordet:

finalebord event 16
Kilde og foto: wsop.com