Fantastiske Phil Hellmuth tangerer egen rekord - vinder sit 16. WSOP-armbånd

Man kan mene, hvad man vil om Phil Hellmuth, men manden er en fantastisk pokerspiller. Han har vundet mere end de fleste, og ikke mindst i WSOP-turneringer. Nu har vundet sit 16. armbånd og tangerer dermed sin egen rekord for flest vundne WSOP-armbånd. I alt står Hellmuth noteret for 176 cashes fordelt på 157 WSOP, 17 online, 14 europæiske, 2 APAC, 1 circuit og 2 Int'L circuit.

Hellmuth har dermed lagt endnu større afstand til de øvrige vindere af armbånd. Phil Ivey, Doyle Brunson og Johnny Chan har hver 10 - hvem ved - måske Phil Hellmuth's rekord aldrig bliver slået.

Nummer 16. armbånd blev hevet hjem i event #31: No-Limit 2-7 Lowball Draw. Da de 272 deltagere var reduceret til to var Phil Hellmuth heads up mod Jake Schwartz, og tog altså turneringen til et cash på $84.851 og endnu et rekord-armbånd, det første af slagsen i pokerversionen 2-7. 

Det var en glad Phil Hellmuth, der udtalte sig efter sejren med blandt andet følgende

  - Jeg har ville vinde et Seven Deuce WSOP-armbånd siden 80'erne fordi, det er det fedeste armbånd at vinde. Det er den ene turnering som Chip, Doyle og alle de andre store navne altid mødte op til. Jeg har kæmpet hårdt i så lang tid for det armbånd, og mit spil er blevet bedre og bedre. Jeg har arbejdet virkeligt hårdt, og jeg kender alle tricks, for jeg har spillet siden 80'erne. Det føles rigtigt godt.

Ikke overraskende synes Hellmuth, at han spillede fantastisk, og hele vejen kunne læse modstandernes hænder - det kan du læse mere om her på wsop.com

Sådan endte finalebordet

hellmuth finalebordet armbånd 16
Kilde & foto: wsop.com