Rygte: Dan Bilzerian i $100 millioner heads up mod milliardæren Alec Gores

Om det er for at få lidt opmærksomhed om sin nyligt udgivne selvbiografi 'The Setup', det vides ikke, men Dan Bilzerian har nu annonceret en mulig heads up dyst til 100 millioner dollars mod milliardæren Alec Gores . Da Instagram playboy'en Bilzerian deltog i Logan Pauls YouTube podcast fortalte han om, hvordan han og Gores tidligere har spillet poker mod hinanden, og nu bliver den største poker match nogensinde måske en realitet. 

I sin bog hævder Bilzerian, at han under 'Molly's Games' i alt vandt hele 40 millioner dollars fra Gores, men det afviser milliardæren, der er god for omkring 2,5 milliarder dollars. 

Om den vilde match nogensinde bliver til noget, det må tiden vise, men Bilzerian virker opsat på at få det til at ske og udtaler 'I want to Pay-Per-View the motherf**er'.

Hvis du kan klare at høre playboyen bruge the f-word vildt mange gange, så hør mere om matchen, og meget andet, i nedenstående video eller læs artiklen på highstakesdb.comDu kan se hele programmet på 1 time og 38 minutter herunder