177 millioner SKAL udbetales i dag

Hvad vil du gøre, hvis du vandt 177.000.000 kroner? Uanset hvad, så skulle der være rigeligt til at både hus, bil og båd samt at sikre dig selv og dine kære et par generationer.

I de sidste 12 uger har 1. præmiepuljen i Eurojackpot vokset sig større og større. Nu er det slut med vokseværk: På fredag den 25/1 skal de 177 millioner nemlig uddeles.


Der er god grund til at spille med i fredagens Eurojackpot, som er det store europæiske Lotto, de lover nemlig at udbetale 177 millioner kroner. Det skyldes reglen om, at en 1. præmiepulje skal udbetales, hvis puljen har rullet videre i 12 uger.
 
1. præmiepuljen har ikke været udløst siden fredag d. 26. oktober 2012. Her fik en heldig københavner en noget usædvanlig start på weekenden, da personen løb med 135 millioner kroner.
 
Siden har ingen spillere haft de fem vindertal og to stjernetal, som det kræver at udløse puljen. Men nu lover Danske Spil altså, at 1. præmiepuljen finder en eller flere ejermænd. Hvis ingen har de fem vindertal og to rigtige stjernetal, går præmiepuljen videre til den 2. præmie-vinderne.

Du spiller med om de 177 millioner kroner lige her