Rejse 'Down Under' på toppen af 7 kabale jackpot

Jackpotten i 7 kabale bliver ikke nappet hver dag, og derfor har Danske Spil gjort det endnu mere attraktivt at gå efter denne jackpot. Der udloddes en dusør til alle som fanger en jackpot i spillet fra mandag den 29/9 til og med søndag 2/11. Det betyder atlså, at du foruden at vinde jackpotten, også får en rejse til 20.000 kroner. Præmien udbetales i kontanker til din spilkonto. 

Spil 7 kabale her

Den første rejse er vundet
En odenseaner slog i lørdags rekorden for den største gevinst vundet i 7 kabale nogensinde. Han vandt 60.798 kroner oveni en rejse til en værdi af 20.000 kroner. Det er mere end en årsløn for mig, siger spilleren, der er pensionist.

Ikke nok med at kabalen gik op for spilleren med aliaset Frede23014, da han loggede ind på danskespil.dk lørdag aften. Kabalen kastede også en betydelig gevinstsum af sig.

- For mig er det mere end en årsløn. Jeg er pensionist, så det er virkelig et beløb, der kan mærkes, fortæller den heldige spiller, der ikke vil ud med sit navn, men gerne vil fortælle, at han er bosiddende i Odense.

- Jeg hygger mig ofte med spil. Enten Casino, Poker eller kabale. Jeg jagter ikke Jackpots, men jeg vidste godt, den var der, og jeg håbede da.., fortæller han.

Det var dog ikke kun hyggeligt at vinde. Det førte også til en søvnløs nat. For hvordan var det nu? Var det 60.798,80 kroner, han havde vundet? Eller var der mere oveni?

- Jeg vidste det ikke. Jeg var faktisk slet ikke sikker på, at jeg havde vundet, for jeg kunne ikke se det på min spilkonto. Det kørte rundt i hovedet på mig hele natten, siger han.

Gevinsten var god nok. Og det var såmænd også de ekstra 20.000 kroner, som Frede23014 havde vundet i kampagnen ”down under”. 

Vores odenseaner har fået både rejsebeløbet og Jackpotten ind på sin bankkonto i stedet. - Jeg har desværre ikke helbredet til at rejse. Pengene skal i stedet gå til lidt nye møbler og til at få betalt de sidste afdrag på mit tv, fortæller den glade vinder.