Ukendt spiller vinder 3,6 milliarder kroner i Mega Millions

På fredag kan du vinde 366.000.000 i Eurojackpot - et vanvittigt beløb, men intet i forhold til lotteriet Mega Millions i USA.

Ifølge money.cnn.com er der i fredags solgt en kupon til en pris på 1 dollar i Indiana som matcher vindertallene i det landsdækkende lotteri Mega Millions, og vinderen får dermed vanvittige 540 millioner USD - svarende til omkring 3,6 milliarder danske kroner. Vindertallene - 8, 19, 20, 55, 73 og "Mega Ball"- tallet 5 er trukket ud, og oddsene for at vinde jackpotten, der er den syvendestørste i USA's lotterihistorie, var én til 259 millioner. Man skal altså være en rimelig heldig fætter for at ramme plet. Vinderen har endnu ikke meldt sig, så der er nok en del, der i disse dage tømmer bukselommerne i håbet om, at de er blevet mega-milliadær.

Hvis vinderen vælger at få pengene udbetalt over 30 år, får han/hun hele beløbet. Vinderen kan dog også vælge at få udbetalt et beløb på én gang, men må så "nøjes" med 380 millioner dollar - omkring 2,5 milliarder danske kroner.

Hvis vinderen ikke melder sig, går puljen videre til næste spil tirsdag, hvor den så vil være steget til en værdi på cirka 630 millioner dollar svarende til godt 4,2 milliarder kroner. 

Vind 366 millioner kroner på fredag

Vinderpuljen i Danske Spils Eurojackpot er på fredag banket op i 366.000.000 kroner, hvilket er en ganske pæn slat, og nok til at give økonomisk frihed i et par generationer. Spil med her i Eurojackpot om de mange millioner