Hiv 50 millioner i Onsdags Lotto i aften

Der er lagt op til en super aften, når Onsdags Lotto sætter 50 millioner kroner på højkant - et monsterbeløb, der nok ændre dine sommerferieplaner, hvis du bliver den heldige vinder.

Onsdagen byder på en historisk 5-dobbelt Jackpot i Onsdags Lotto med i alt 50 millioner kroner på højkant. Og så fejrer vi fødselsdag med ekstra trækning om 20 x 220.000 kroner.

Fem onsdage på stribe har spillerne ikke ramt de seks vindertal i Onsdags Lotto. Derfor er der nu 5-dobbelt Jackpot på onsdag med 29 millioner kroner i 1. præmiepuljen og 21 millioner kroner i SuperPuljen. Er heldet med dig, kan du altså putte 50 millioner kroner i lommen.

Skulle det blot blive til en mindre gevinst, så kan der faktisk falde en fin sjat ekstra oveni. Onsdags Lotto fylder nemlig 20 år, og det fejres med ekstra trækning om 20 x 220.000 kroner blandt alle gevinstgivende rækker

Millioner mig her og millioner mig der, men vinder jeg dem? Sikkert ikke. Det eneste vi med sikkerhed kan sige er, at det signifikant øger sandsynligheden for at vinde, hvis man spiller med J

Du kan spille med her