Vinder milliongevinst for tredje gang

Fætter Højben familie fra Bergen fik i weekenden endnu en milliongevinst.

Den 19-årige søn vandt 12 millioner norske kroner i Lotto, og det er tredje gang på seks år, at familien vinder en kæmpe gevinst i det norske lotteri.

For tre år siden vandt søsteren 8,2 millioner norske kroner, og tre år tidligere snuppede faderen en pengepræmie på 8,4 millioner norske kroner.

Kommunikationsrådgiver Roar Jødahl fra Norsk Tipping er helt forbløffet over familiens held.

"Jeg husker historien, da søsteren vandt, efter at faderen havde vundet. Jeg må knibe mig i armen nu, hvor hendes bror vinder," fortæller han til Bergens Tidende.

Roar Jødahl forklarer, at der i årenes løb har været flere utrolige Lotto-historier. Men Fætter Højben-familien fra Bergen slår alt.

"Der har før været personer, som har vundet to gange, og forskellige andre tilfælde, hvor samboende har vundet. Men det her må være unikt og beviser bare, at alt er muligt," siger han.

Den 19-årige millionær tager selv den store pengegevinst med ro. Han arbejder som lærling ved et lokalt energiselskab og har ingen planer om at stoppe.

"Jeg har egentlig lidt dårlig samvittighed med at vinde så mange penge, for der er sikkert nogen, der har mere brug for pengene end mig," siger han til Bergens Tidende.

Trods sin svulmende bankkonto har den 19-årig nordmand heller ingen planer om at købe en ny bil, selvom den nuværende er 11 år gammel. Bilen vil han beholde, til den ikke kan køre mere.

Millionæren bliver også boende hjemme hos sine forældre, fortæller han til avisen.